Rejected – film dokumentar rreth migrimit dhe liberalizimit të vizave për Kosovën

Rejected – film dokumentar rreth migrimit dhe liberalizimit të vizave për Kosovën
Data

24 dhjetor 2015

Shpërndaj

Qytetarët e Kosovës janë të vetmit nga Ballkani të cilët janë ende të përjashtuar nga udhëtimi pa viza në BE. 

Cili është relacioni i regjimit të vizave i BE-së me valën e fundit të migrimit nga Kosova në Europën Perëndimore? Cili është profili i një kosovari që tenton të migrojë? Cilat janë arsyet që e shtyejnë të migrojë? - enver maloku

“Rejected”, një film dokumentar i Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur synon tu përgjigjet këtyre pyetjeve. Klikoni këtu për ta parë filmin e plotë.


Më shumë

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS