Open333
  • Follow

TV emisioni „SporaZoom“ (Marrëveshja) është emision i formatit informativ dhe debatues i cili trajton tema aktuale politike dhe shoqërore të Kosovës me përqëndrim të madh në sfidat dhe këndvështrimet e komunitetit serb të Kosovës dhe procesin e dialogut Kosovë-Serbi. Ky emision është disajnuar që të nxisë diskutim publikë dhe të përballë opinionet mbi temat e “nxehta dhe të ndijshme” në etrin e Kosovës dhe të rajonit duke sjellë bashkëfolës nga Kosova, Serbia, Evropa dhe regjioni. Përveç kësaj emisioni jep mundësi unike për qytetarin e rëndomtë që të dëgjohet edhe zëri dhe mendimi i tij dhe të bëjë pyetje mysafirëve nga elitat politike, intelektuale të cilët janë mysafirë në studion e emisionit.  

11 Publikime u gjetën

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS