Ekspozita e fotografisë “Mos më shiko me përbuzje”

Ekspozita e fotografisë “Mos më shiko me përbuzje”
Program

Projekte tjera

Data

27 shtator 2012

Shpërndaj

 “Mos më shiko me përbuzje” përfshin gjithsejt 40 fotografi të komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi. Fotografi Artan Korenica filloi realizimin e projektit qysh një vit më parë i inspiruar nga ngjarje të vërteta të diskriminimit të komuniteteve të lartëpërmendura. Ai ndjeu obligim që përmes punës së tij artistike të bëj një hap të vogël kundër diskriminimit të njerëzve.

Ekspozita do të hapët me 28 shtator në 18:00 në Parkun Arkeologjik të Muzeut të Kosovës në Prishtinë dhe do të qëndrojë e hapur deri me 5 tetor 2012.

Ekspozita është perkrahur nga KFOS.

Më shumë

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS