U izgradnji

U izgradnji
Datum

26 februar 2018

Podeli

28 februara 2018.  s početkom u 9:30 u Centru građanske energije (CEC) u severnoj Mitrovici održaće se panel diskusija: Under Construction. Diskusiju organizuje Kosovska fondacija za otvoreno Društvo (KFOS).

Diskusija je podeljena u tri panela: „O Briselskom sporazumu i njegovoj implementaciji“, „O aktivizmu, zastupanju i učešću građana“ i „O sličnostima i razlikama“, nakon kojih će se otvoriti debata kojoj će prisustvovati predstavnici civilnog društva i medija. 

Obezbeđen je prevod na albanski i engleski jezik.

Program diskusije možete preuzeti ovde.

Panel diskusija je rezultat jedanaest projekata saradnje između organizacija civilnog društva i medija sa severa i juga, koji su bili podržani u 2017. od strane Kosovske fondacije za otvoreno društvo. Publikacija „Under Construction“, koja će biti dostupna na panel diskusiji, je zbirka sažetih opisa ovih projekata i možete je preuzeti ovde.

Na početku diskusije biće prikazan dokumentarni film: Pokreni se i poguraj u produkciji “Omonia”, koji je takođe rezultat ovih jedanaest projekata. Jednominutnu verziju (trailer) možete pogledati ovde.

Učitaj još

Prijavite se da primate vesti o KFOS