Një mollë e re sherri: KOS-i në dialog për normalizim
Program

Open

Data

29 qershor 2022

Shpërndaj

Një mollë e re sherri: KOS-i në dialog për normalizim

Në analizën e opsioneve të politikave publike Një mollë e re e sherrit: KOS në dialogun për normalizim shqyrton mundësinë e përfshirjes së statusit të Kishës Ortodokse Serbe në dialogun për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës dhe pranueshmërinë e modeleve të ndryshme të pjesëmarrja e mundshme e përfaqësuesve të kishës në negociatat për komunitetin serb dhe shqiptarë të Kosovës. Analizën e realizoi Iniciativa e Re Sociale.

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS