Open 333 është platformë avokuese e Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS). Ajo sjell temat dhe çështjet më sfiduese që dalin nga dinamikat politike dhe sociale në vend.

Open 333 sjell 3 mendime të 3 personaliteteve brenda 3 minutave.

 

Open 333 is an advocacy platform of the Kosovo Foundation for Open Society (KFOS). It delivers the most challanging topics and subjects that come from political and social dynamics of Kosovo.

Open 333 brings 3 thoughts from 3 personalities in 3 minutes.

——————————————————————————————————————

Open 1 - Video imageMe 19 nentor 2015 Vjosa Osmani (LDK) dhe Ilir Deda (VV) dolën me një propozim të përbashkët për zgjidhjen e problemit të krijuar pozitë-opozitë, dhe funksionalizim të skenës politike dhe institucionale në Kosovë.

Vërehet një luftë politike e të gjitha partive parlamentare për ta shty në haresë këtë propozim, dhe komunitetit të gjerë civil, për ta mbajtur gjallë,  si një zgjidhje e mirë e mundshme. Videon mund ta shikoni duke klikuar këtu.

 

On November 19, 2015, VjosaOsmani from LDK and IlirDeda from Vetëvendosje! jointly proposed a solution to the Kosovo parliament deadlock, and restoring the political and institutional scene in Kosovo. On one side, there is political struggle of the parliamentary parties to hush this proposal, and the broader civil society to keep this alternative alive as a viable solution. Watch the video by clicking here.