Ç'mund t'i ofrojë Kosova Beogradit?: Çështjet bilaterale në marrëveshjen gjithpërfshirëse
Program

Projekte tjera

Data

28 korrik 2020

Shpërndaj

Ç'mund t'i ofrojë Kosova Beogradit?: Çështjet bilaterale në marrëveshjen gjithpërfshirëse

Shënimi i pestë në serinë e projektit për dialog dhe avokim “Fuqizimi i perspektivës së Kosovës – Negociatat për një Marrëveshje gjithëpërfshirëse finale mes Kosovës dhe Serbisë”, organizuar bashkërisht nga Këshilli për Politika të Demokratizimit (DPC, Berlin), dhe Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS, Prishtinë),  përkrahur nga KFOS-i.        

Për ta shkarkuar në gjuhën gjermane:

05 Paper What can Kosovo offer Belgrade- Report - GER.pdf

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS