Mbrojtja kolektive etnike si mjet i (ç)integrimit: Asociacioni i komunave me shumicë serbe
Program

Projekte tjera

Data

28 korrik 2020

Shpërndaj

Mbrojtja kolektive etnike si mjet i (ç)integrimit: Asociacioni i komunave me shumicë serbe

Shënimi i katërt në serinë e projektit për dialog dhe avokim “Fuqizimi i perspektivës së Kosovës – Negociatat për një Marrëveshje gjithëpërfshirëse finale mes Kosovës dhe Serbisë”, organizuar bashkërisht nga Këshilli për Politika të Demokratizimit (DPC, Berlin), Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS, Prishtinë) dhe Grupi për Studime Ligjore dhe Politike (GLPS, Prishtinë), përkrahur nga KFOS-i.        

Për ta lexuar raportin në gjuhën gjermane:

04 Paper Association - Report - GER .pdf

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS