Korniza origjinale e dialogut politik
Program

Projekte tjera

Data

23 korrik 2020

Shpërndaj

Korniza origjinale e dialogut politik

Shënimi i parë në serinë e projektit për dialog dhe avokim “Fuqizimi i perspektivës së Kosovës – Negociatat për një Marrëveshje gjithëpërfshirëse finale mes Kosovës dhe Serbisë”, organizuar bashkërisht nga Këshilli për Politika të Demokratizimit (DPC, Berlin), Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS, Prishtinë) dhe Grupi për Studime Ligjore dhe Politike (GLPS, Prishtinë), përkrahur nga KFOS-i.                      

Për të lexuar versionin në gjuhën frënge:

Korniza Origjinale e Dialogut Politik - FRN.pdf 

Për te lexuar verzionin në gjuhën gjermane:

 Korniza Origjinale e Dialogut Politik - GER.pdf                  

    

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS