Trajtoje me Kujdes! Është pronë e qytetarëve
Data

15 shkurt 2018

Shpërndaj

Trajtoje me Kujdes! Është pronë e qytetarëve

Në përgjithësi, studimet tona tregojnë se investimet kapitale, transformimet e pronave publike dhe koncesionimit e tjera në vend, janë karakterizuar me 5 numërues të përbashkët.

Regjistrohu për të marrë lajme në lidhje me KFOS