Kosovo Foundation for Open Society
Kosovo Foundation for Open Society

Programs

KFOS is active as an independent Foundation since 1999, it is engaged in a number of programs, including:

2 Comments
 1. Si eshte mundesia te aplikojme per nje inicitive rinore si:
  1. Publikimi mujore i nje buletini
  2.Iniciativa edukuse me te rinjet

  faleminderit per ndihme dhe bashkepunim
  me respekt

 2. Përshendetje te nderuar bashkëpunëtorë
  Na informoni se a keni fonde për perkrahje te projekteve rinore kulturore multietnike te cilat po planifikojmi ti zhvillojmë mbrenda muajve verore Korrik dhe Gusht sipas festave dhe diteve te diaspores.

  Mbesim me shpresa qe idetë e grupeve kulturore apo multikulturore te realizohen me nje financim te projektit jo edhe me shumë te madhe te buxhetit

  Me respekt:
  OJQ,,VISION 02″-Istog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Find Us on Facebook

Recent News

Contact us:

Imzot Nike Prela vila 13
Phone: +381 38 542 157
Email: info@kfos.org
Website: http://kfos.org
Email: info@kfos.org